Cariere și implicare în comunitate

DE CE RELOC?

ÎMPREUNĂ CU NOI GĂSEȘTI SUCCESUL

Știm că decizia de a lucra pentru RELOC este un angajament de durată și în același timp de talent. În schimbul acestuia, îți oferim  grija noastră pentru tine de avea un mediu de lucru plăcut și experiență în domeniu.

Conform strategiei noastre privind dezvoltarea activității la nivel de societate, se doreşte angajarea de personal cu experiență, dar se pune accent, în egală măsură, şi pe formarea şi specializarea personalului tânăr cu capacități şi capabilităţi deosebite în această industrie. Am semnat deja parteneriate cu liceele şi facultăţile de profil din Craiova, reuşind în scurt timp să ne implicăm în pregătirea profesională, prin oferirea de practică de specialitate a liceenilor şi studenților din urbea noastră.

Alături de noi aveți locul de muncă dorit, cu un pachet salarial competitiv, într-un mediu de lucru performant şi în cadrul unor echipe formate din cei mai buni specialişti.

 

VIEȚI IMPLICATE ȘI INSPIRATE

Suntem responsabili față de comunitățile în care trăim și lucrăm, astfel, prin Programele de Implicare Socială, muncim pentru a face posibilă o schimbare reală în problemele economice, de mediu și sociale din țara noastră și nu numai.

Am creat un mediu de lucru incluziv și diversificat, deoarece perspective diferite au drept rezultat ideile cele mai bune.

Încurajăm diversitatea prin totalitatea oportunităților oferite în cadrul Grupului de firme Grampet, din care facem parte.

Pentru a ajuta la dezvoltarea echipei noastre, oferim un pachet de beneficii competitive, instrumente utile, schimb de cunoștințe, leadership și dezvoltarea carierei.

CREȘTE LA RELOC

Indiferent că îți doresti îndrumare în carieră sau o oportunitate de a dezvolta noi abilități, creșterea ta profesională contează. Poți chiar să experimentezi diferite oportunități în cariera ta în cadrul companiei Reloc și a Grupului Grampet, deplasându-te între numeroasele noastre companii, locații naționale sau internațional,e cât și in diverse funcții de serviciu, fără a fi nevoit să începi într-o nouă companie. Cultura noastră, ca toată activitatea desfășurată în compania noastră, este posibilă prin contribuția fiecărui angajat. Cu fiecare persoană, creăm mediul în care lucrăm și suntem mândri de societatea pe care am construit-o.

Oamenii sunt centrul strategiei noastre și pe primul loc punem siguranța, sănătatea, motivarea, dar mai ales satisfacția oamenilor ce fac parte din echipa noastră, de aceea am implementat diverse acțiuni de sustinere și de sprijinire a angajaților noștri.

2.UN VIITOR PENTRU NOI TOȚI

Prin demararea Proiectului “ Un viitor pentru noi toți”  avem ca obiectiv  principal găsirea celor mai  buni 200 de tineri, pentru  a-i pregăti să devină muncitori specialiști, precum și de a reclădi o legătură strânsă cu mediul educațional la nivel de liceu și școală profesională.

 

Prin acest proiect dorim  descoperirea de  tinere talente, acelea care vor constitui noua generație de angajați ai Reloc și, de asemenea, formarea profesionaă a a tinerilor necalificați din toate categoriile sociale.

Toți tinerii selectați, vor fi pregătiți pentru  meserii specifice industriei feroviare ( electrician, lăcătuș, electronist, vopsitor, etc) și vor fi sprijiniți pe toată perioada de formare, beneficiind de cazare, masă gratuită și cursuri de calificare prin ucenicie la locul de muncă.

 

Angajarea acestor tineri se va realiza pe durată nedeterminată în cadrul companiei Reloc.

3. OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ LA RELOC

POST 1

POST 1

POST 1

    SHARE THIS: