Careers and community involvement

DE CE RELOC?

IMPREUNA CU NOI GASESTI SUCCESUL

Stim ca decizia de a lucra pentru RELOC este un angajament de durata si in acelasi timp de talent. In schimbul acestuia, iti oferim  grija noastra  pentru tine de avea un mediu de lucru placut și experiență in domeniu.

Conform strategiei noastre privind dezvoltarea activității la nivel de societate, se doreşte angajarea de personal cu experiență, dar se pune accent, în egală măsură, şi pe formarea şi specializarea personalului tânăr cu capacități şi capabilităţi deosebite în această industrie. Am semnat deja parteneriate cu liceele şi facultăţile de profil din Craiova, reuşind în scurt timp să ne implicăm în pregătirea profesională, prin oferirea de practică de specialitate a liceenilor şi studenților din urbea noastră.

Alaturi de noi aveti locul de muncă dorit, cu un pachet salarial competitiv, într-un mediu de lucru performant şi în cadrul unor echipe formate din cei mai buni specialişti.

 

VIEȚI IMPLICATE ȘI INSPIRATE

Suntem responsabili față de comunitățile în care trăim și lucrăm, astfel, prin Programele de implicare Sociala, muncim pentru a face posibilă o schimbare reală în problemele economice, de mediu și sociale din tara noastra si nu numai.

Am creat un mediu de lucru incluziv și diversificat, deoarece perspectivele diferite au ca rezultat ideile cele mai bune.

Incurajam diversitatea prin totalitatea oportunitatilor oferite in cadrul Grupului de firme Grampet din care facem parte.

Pentru a ajuta la dezvoltarea echipei noastre, oferim un pachet de beneficii competitive, instrumente utile, schimb de cunoștințe, leadership și dezvoltarea carierei.

CREȘTE LA RELOC

Indiferent ca iti doresti îndrumare in carieră sau o oportunitate de a dezvolta noi abilități, cresterea ta profesionala contează. Poti chiar să experimentezi diferite oportunități in cariera ta în cadrul companiei Reloc si a Grupului Grampet, deplasându-te între numeroasele noastre companii, locații nationale sau internationale cat și in diverse funcții de serviciu, fără a fi nevoit să începi intr-o  nouă companie. Cultura noastră, ca toata activitatea desfasurata in compania noastră, este posibilă prin contribuția fiecărui angajat. Cu fiecare persoana, creăm mediul în care lucrăm și suntem mândri de societatea  pe care am construit-o.

Oamenii sunt centrul strategiei noastre si pe primul loc punem siguranta, sanatatea, motivarea dar mai ales satisfactia oamenilor ce fac parte din echipa noastra, de aceea am implementat diverse actiuni de sustinere si de sprijinire a angajatilor nostri.

2.UN VIITOR PENTRU NOI TOTI

Prin demararea Proiectului “ Un viitor pentru noi toti”  avem ca obiectiv  principal gasirea celor mai  buni 200 de tineri , pentru  a-i pregăti să devină muncitori specialiști, precum si de a reclădi o legătură strânsă cu mediul educațional la nivel de liceu și școală profesională.

 

Prin acest proiect dorim  descoperirea de  tinere talente, acelea care vor constitui noua generație de angajați ai Reloc si de asemenea formarea profesionala a tinerilor necalificati din toate categoriile sociale.

Toti tinerii selectati, vor fi pregatiti pentru  meserii specifice industriei feroviare ( electrician, lacatus, electronist, vopsitor, etc) si vor fi sprijiniti pe toata perioada de formare beneficiind de cazare, masa gratuita si cursuri de calificare, prin ucenicie la locul de munca.

 

Angajarea acestor tineri se va realiza pe durata nedeterminata in cadrul companiei Reloc S.A.

3. OPORTUNITATI DE CARIERA LA RELOC

POST 1

POST 1

POST 1

    SHARE THIS: