Blog

Serviciile și produsele Reloc s-au făcut remarcate la Târgul de Transport de la Munchen

  |   Business, Comunicate, Fără categorie, News

Serviciile de reparatii de material rulant și produsele Reloc au reprezentat industria feroviară românească în cadrul Târgului de Transport și Logistică desfășurat la Munchen la începutul lunii mai. Tema centrală a evenimentului din acest an a fost inovația și soluțiile orientate spre viitor ale industriei de transport, context în care produsele Reloc s-au făcut remarcate.

După ce Locomotiva Terra Nova, și inovațiile sale unice pe plan mondial, a fost prezentată la Târgul de la Berlin, anul acesta, la Târgul de la Munchen, inginerii de la Reloc au dezvăluit vehiculul de manevră electric tip Locotractor, un alt produs proiectat și construit 100% în Craiova care s-a bucurat de atenția și aprecierea specialiștilor internaționali în transport.

Târgul de Transport și Logistică de la Munchen a avut o importantă componentă feroviară, în condițiile în care companii cu renume și tradiție au prezentat numeroase vehicule de manevră feroviară. În acest context, Locotractorul produs de inginerii craioveni s-a făcut remarcat prin calitatea proiectului și prin inovațiile pe care le aduce activității de manevră. Un număr important de clienți internaționali s-au arătat interesați de produs, negocierile comerciale fiind în curs de desfășurare.

Sursă foto: http://www.transportlogistic.de/messe/presse/newsroom/presseinformationen/logistik-digital-und-grenzenlos-in-die-zukunft.html.

 

SHARE THIS: