Locotractorul

DCIM100MEDIADJI_0171.JPG

BATRACK – cel mai nou și mai versatil dispozitiv de manevră din lume

Cu o experiență de peste 50 de ani în producția și dezvoltarea de material rulant, Reloc – Electrouputere VFU a introdus un nou proiect inovator pe piața mondială de tracțiune.

 

Sub numele de cod BATRACK, dispozitivul de manevra electrica tip locotractor a fost conceput ca o alternativă la locomotivele tradiționale. Locotractorul dezvoltat în Craiova se adapteaza perfect la nevoile utilizatorilor cu acces la liniile de cale ferata putand fi utilizat pentru actiunile cele mai complicate in depouri, mine, porturi, aeroporturi, combinate siderurgice, metrou, triaje, tractarea tramvaielor, etc.

 

BATRACK este, practic, cel mai versatil dispozitiv de manevra din lume.

 

Avantajele locotractorului BATRACK sunt evidente pentru orice operator care dorește să efectueze activitate de manevră mai eficient, mai ieftin și mai sigur:

1. Nu necesita operator de inalta calificare, este usor de transportat, iar timpul pentru efectuarea reviziilor este unul redus.
2. Este prietenos cu mediul inconjurator, fiind complet nepoluant cu zero emisii CO2, noxe și zgomot. Utilizarea bateriilor face ca și consumul de combustibil fosil să fie zero!
3. Este echipat cu un sistem de control de la distanță de inalta performanta, are un interval de cel puțin 10 ore de funcționare cu baterii complet încărcate, blocul de baterii putand fi schimbat foarte rapid.
4. Este  prevazut cu un sistem dual de rulare, metal – metal si cauciuc – metal, care permite o  larga utilizare a lui atat pe calea ferata cat si pe calea rutiera, avand astfel si un coeficient de aderenta ridicat fata de aderenta conventionala de tip fier – fier.
5. Are costuri de investitie si operationale semnificativ reduse  datorita timpului redus de manipulare, consumului redus de energie si a numarului de persoane utilizate pentru operatiunile de cuplare – decuplare

SHARE THIS: