RELOC va ureaza sarbatori fericite!

RELOC RELOC va ureaza sarbatori fericite!

RELOC va ureaza sarbatori fericite!

  |   News

RELOC RELOC va ureaza sarbatori fericite!

 

Sfintele Sarbatori ale Craciunului si Noul An sa va aduca, bucurie in case, mult noroc si sanatate alaturi de cei dragi!

Si pentru ca ne-ati fost alaturi intregul an, ne bucuram sa impartasim cu dumneavoastra o retrospectiva a anului care se incheie, cu incredere ca vom fi la inaltimea asteptarilor si in anul viitor.

Anul 2017 a insemnat pentru RELOC zeci de reparatii, zeci de licitatii nationale si internationale castigate, participari la targuri din tara si de peste hotare, precum si confirmarea unei noi povesti de succes: lansarea si constructia unui nou utilaj – Locotractorul, care foloseste tehnologia de ultima ora pentru a oferi clientilor care-l folosesc eficienta si versatilitate.

De asemenea, am incurajat tinerii, venind in intampinarea lor cu burse, locuri de munca si premii din dorinta de a cultiva pasiunea pentru locomotive.

Ne-am rasplatit colaboratorii cu servicii de cea mai buna calitate si vom continua sa facem asta si in 2018.

Retrospectiva RELOC in cativa pasi? Un an greu, dar un an bun, unul dintre cei mai buni, marcat de evolutie, cercetare, inovare , dezvoltare, marcat de oameni dragi, vechi sau noi, de pasiunea pentru locomotive si pentru traditiile romanesti si importanta promovarii si conservarii acestora.

SHARE THIS: