RELOC

RELOC este specializată în proiectarea, construcția, repararea și modernizarea vehiculelor feroviare și a materialului rulant, precum și în producția de piese de schimb pentru industria feroviară.

RELOC și ELECTROPUTERE VFU Craiova sunt un standard al tradiției feroviare românești, sunt un simbol al economiei românești, reprezintă interesele naționale peste graniță, culegând recunoștința și aprecierea clienților internaționali prin calitatea și capabilitățile produselor ce ies pe porțile celor două fabrici.

Grațian CĂLIN
Președintele Consiliului de Administrație

Standard al tradiției feroviare românești

Sub egida Grupului Grampet, RELOC–ELECTROPUTERE VFU are ambiția de a reda prestigiul acestui nume al industriei feroviare românești, dezvoltând pe baza exprienței și tradiției companiei, vehiculele feroviare ce sunt recunoscute și apreciate pentru capabilități, rezistență și calitate.

ELECTROPUTERE VFU & RELOC este cea mai mare unitate de fabricare și reparații de locomotive din România și din întreaga Europă Centrală și de Sud-Est.

Locomotivele fabricate în Craiova sunt cunoscute la nivel mondial. În toate țările în care se află în exploatare, s-au făcut remarcate pentru fiabilitate și pentru raportul preț-calitate.
Centrul de proiectare-cercetare în domeniul tracțiunii feroviare dezvoltat de RELOC își propune să clădească pe baza acestei reputații vehicule feroviare recunoscute pe plan intern și internațional.

RELOC este specializată în proiectarea, construcția, repararea și modernizarea vehiculelor feroviare și a materialului rulant, precum și în producția de piese de schimb pentru industria feroviară.

RELOC execută toată gama de reparații și lucrări de întreținere pentru locomotive:

  • Electrice;
  • Diesel – Electrice;
  • Diesel – Hidraulice;
  • Macarale EDK;
  • Rame Electrice sau Automotoare.

Beneficiarii serviciilor noastre sunt cele mai mari companii feroviare private sau de stat din România, Polonia, Serbia, Macedonia, Slovacia, Ungaria sau Bulgaria, precum și numeroase alte companii private din țară sau de peste hotare.

RELOC a executat cu succes peste 8.500 reparații planificate, peste 800 reparații accidentale și nenumărate reparații de agregate (motoare de tracțiune, osii, generatoare, transformatoare, etc.).

ELECTROPUTERE VFU înseamnă peste 6000 de locomotive, metrouri, tramvaie proiectate, construite, reconstruite, reparate sau modernizate si peste 20 de modele de proiectare pentru crearea unor locomotive, tramvaie sau metrouri inovative.

Prin implicarea unui număr mare de specialiști, în urma unor programe însemnate de investiții și având cooperări cu firme de prestigiu din Elveția, Suedia, Franța, Germania și Italia, într-un timp scurt, marca ELECTROPUTERE VFU a devenit cunoscută în peste 10 de țări de pe 2 continente.

RELOC – ELECTROPUTERE VFU reprezintă mai mult decât un brand mondial, reprezintă locuri de muncă înalt calificate, producție, design, construcție și reconstrucție, cercetare, crearea și dezvoltarea unor concepte feroviare inovative care să țină pasul cu evoluțiile tehnologice și care să răspundă nevoilor beneficiarilor noștri.